Soovitan lugeda...

> Boyce, Frank Cottrell "Miljonid. Kuidas kulutada miljonit?"
Kaks poissi. Üks ime. Miljon valikut.
Kui taevast sajab alla kotitäis raha, saavad Damianist ja Anthonyst rikkad poisid. Väga rikkad. Korraga võivad kaks venda osta endale kõike, mida hing ihaldab — välja arvatud seda, mida nad tegelikult vajavad...

Inglise autori Frank Cottrell Boyce’i “MILJONID” on pärjatud Carnegie medaliga, see on tõlgitud kahekümne kaheksasse keelde ja selle põhjal on valminud mängufilm. Frank Cottrell Boyce’i “MILJONID” on pärjatud Carnegie medaliga, see on tõlgitud kahekümne kaheksasse keelde ja selle põhjal on valminud mängufilm. Frangil on seitse last ja ta elab oma perega Inglismaal, Liverpoolis.

> Kurema, Kristiine "Jäätunud võõras"
Minavormis kirjutatud noorsoojutustus algab ootamatu õnnetusega – peategelane Maria kaotab oma ema. Milline näeb tema elu välja pärast seda? Kuidas ta tuleb toime leina, segaduse ja uute inimestega oma elus?

Kristiine Kurema “Jäätunud võõras” saavutas Eesti Lastekirjanduse Keskuse ja kirjastuse Tänapäev 2008. aasta noorsooromaanivõistlusel I–II koha.

uudiskirjandus

Raamatu tutvustus
„Kas jääkarud tunnevad üksildust?“
Nii, et „Kas jääkarud tunnevad üksildust?“ oli minu näol seetõttu suhteliselt kergelt endale lugeja peibutanud.
Lepime kokku, et see ei ole raamat, mida te ühe juttiga kaanest kaaneni kohe enda sisse ahmite. Teadmisi tuleb ikka ammutada jupi kaupa, sest mis kasu sul hiljem loetust on, kui sa tegelikult ei suuda meenutada, miks küüslauk paneb hingeõhu haisema või millest sõltub, kas oled parema- või vasakukäeline. Nii ma töötlen „Jääkarusid“ jupi kaupa, kord pisut hommikusöögi kõrvale, kord loen õhtul paar lehekülge enne uinumist läbi. Täitsa huvitav on.