Lepatriinupüüdja - raamat noortele

Hiiumaal elav Kiiri Saar sai noorteromaanide võistlusel kolmanda koha. Seni on auhinnatud kirjanikul ilmunud üks raamat. "See oli puhas naistekas," lahterdas Kiiri Saar oma esikteose "Lepatriinupüüdja".

"Mõte romaanivõistlusel osaleda hakkas minus vaikselt idanema eelmisel aastal," rääkis Saar ja lisas, et oli väga üllatunud, kui sai mõni aeg tagasi teate, et tema käsikiri "Martin Greeni juhtum" on valitud võistluse paremate hulka.

Kirjastuse Tänapäev ja Eesti lastekirjanduse keskuse 2011. aasta noorteromaani võistlusele laekus 32 tööd. Romaanivõistluse žürii andis välja kaks teist ja kaks kolmandat kohta. Lisaks märgiti avaldamissooviga ära kaks tööd. Kuna žürii ei leidnud ühte piisavalt eristuvat tööd, jäi esimene koht seekord välja kuulutamata.

Kirjastus sõlmis Kiiri Saarega lepingu, et "Martin Greeni juhtum" ilmub kas sügisel või uue aasta algul ja seda peaks olema võimalik osta ka e-raamatuna.

"Minu blogist (kiirisaar.blogspot.com) võite lugeda mu loomingu kohta, edaspidi kirjutan seal kahtlemata pikemalt lahti ka uue romaani saamisloo," ütles Kiiri Saar.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar