Autor tõdeb, et me oleme saanud küll teadlikumaks värvilistes pakendites sisalduvate lisaainete osas, küll aga on meie igapäevased toitumisharjumused endiselt kaubanduse poolt liialt mõjutatavad. Mürkide ja jääkainete kogunemine kehas tekitab viletsa enesetunde ja väsimuse. Paljudel on probleeme seedimisega, oleme allergilised ja immuunsüsteem ei suuda meid kaitsta ei lihtsamate ega tõsisemate tervisehäirete eest.
Selle raamatu retseptides on lähtutud tasakaalustatud toitumise põhimõtetest, tervendavaid toiduaineid on siin kombineeritud värsketes ja nauditavates kombinatsioonides. Ja need sobivad igas eas inimestele, ka lastele.
                                                                              Valu või haigus on signaaliks ebakõladele hinge tasandil. Kui teadvustada, millised on takistused ja piirangud, võib alustada nendest vabanemisega. Autor vaatleb ligi 300 haiguse põhjuseid ja jagab praktilisi nõuandeid, mis on andnud paljudele jõudu enesetervendamiseks.
See raamat annab sulle võimaluse keha saadetud sõnumeid mõista ja pakub hulga praktilisi harjutusi, mis aitavad tuua ellu suuremat kergust, vabadust ja rõõmu.
On tähtis tunnistada, et keha ei ole meie vaenlane, vaid sõnumitooja, mis võib aidata ennast paremini tunda.     ... raamatukogus on näitus " Aita ennast ja teisi!"