Teile noored!
Kui Sa oled vanuses 16-24 ja ei tööta ega õpi, siis alljärgnev info on Sulle.
NB! Kui Sa tead kedagi sellist, ole hea, saada talle kiri edasi - see on parim võimalus noorele inimesele saada jalg tööturu ukse vahele ning alustada teed oma unistuste töökohale.

Juba juulis ja augustis korraldame 180-le noortele tööotsijatele põnevad suvelaagrid 6-s Eesti erinevas piirkonnas. Suvelaagrid kestavad kolm päeva ja on osalejatele tasuta, sh majutus ja toitlustus.

"Ootame laagrisse noori vanuses 16-24, kes tahavad selgusele jõuda, kes nad on ja kelleks saada võiksid. Eeltingimus on, et nad ei ole viimased 4 kuud õppinud ega töötanud. Laagris toimuvad erinevad mängud oma mõtte-, käte- ja sõnaosavuse ning sportliku võimekuse avastamiseks ja proovile panekuks, käime matkal, kokkame, teeme bändi (!) ja muud põnevat. Laagri läbinud saavad ka tunnustuse ja tagasiside, kuhu edasi võiks liikuda," illustreeris laagrites toimuvat Targa Töö Ühingu projektijuht Kadri Seeder. "Pärast laagrit on noortel võimalus osaleda erinevatel koolitustel, mis aitavad neil unistuste tööd leida, ja käia tööpraktikal mainekate tööandjate juures."

Suvelaagrid toimuvad Targa Töö Ühingu, Tööandjate keskliidu ja Töötukassa ühise noorte tööotsijate programmi "Nupp tööle!" raames, mis on rahastatud Euroopa Sotsiaalfondi poolt ja see toimub projekti " Noored tööle" raames.

Täpsem info programmi kodulehelt, Facebooki lehelt ja programmi assistendilt Liisi Peetsilt telefonil 53614919 või e-maili aadresssil liisi@smartwork.ee

Nii, et

... kui sa oled ise noor ja tahaksid programmist osa võtta, registreeru siin, sest suvelaagrid algavad KOHE!

... kui sa tead kedagi, kes võiks programmi sobida, anna talle teada sellest suurepärasest võimalusest!
Nupp tööle! meeskond
nupptööle.ee