Loe Raplamaa Sõnumeid

Loomade farm (Welcome to Estonia) 
13.11.2012
Priit Kärsna, Vigala vallavanem
 
“Keegi ei saa aru, milliseid põdemisi ja milliseid võitlusi me võitleme. Ja ma ei näe mitte kedagi, kes meie asemel seda saaks teha. Ma ütlen ausalt, ei ole poliitikute hulgas tegelikult pädevust, kes meid lihtsalt skandaali järel saaks asendada selles võitluses.”

Jürgen Ligi

IRL-i ja Reformierakonna koalitsioonileping sätestab, et valitsusliidu majanduspoliitika eesmärk on Eesti inimeste elatustaseme tõus ning prioriteetseks on seatud just inimeste sissetulekute kasv. 
4. novembri Delfi graafikust on aga näha, et viimase 10 aasta jooksul on kasvanud pidevalt lõhe Eesti keskmise palga ja Riigikogu liikmete sissetuleku vahel – kas siit tuleks teha järeldus, et sõnapaar “Eesti inimeste” tuleks koalitsioonilepingus asendada sõnadega “Riigikogu liikmete”?
5. novembril esitles Eesti Pank uuringut, millest selgus, et reaalpalgad on kriisieelsest ajast 8 protsenti madalamad. Artikli juures oli ka küsitlus, millele selle loo kirjutamise hetkeks oli vastanud ligi 9600 inimest, kellest ligi pool väitsid, et kriisi järel on nende palk langenud, ja ligi kolmandik ütles, et palk pole muutunud. Kas me oleme ikka õigel teel?

Loe pikemalt 13.11 Raplamaa Sõnumitest http://www.sonumid.ee/index.php3?teema=arvamus&lookup=rubriik

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar