Tulekul on rahvusvaheline lasteraamatupäev
2. aprillil tähistavad Rahvusvaheline Noorsookirjanduse Nõukogu (IBBY) ja selle rahvuslikud sektsioonid üle maailma rahvusvahelist lasteraamatupäeva. Selle aasta lasteraamatupäeva teemaks on „Palju kultuure, üks lugu” (Many Cultures One Story) ja sõnum maailma läkitatakse Araabia Ühendemiraatidest. Esmakordselt tähistas IBBY rahvusvahelist lasteraamatupäeva 1967. aastal. Sobiva kuupäeva otsingul langes valik 2. aprillile, muinasjutuvestja H. C. Anderseni sünnipäevale. Päeva ajaloost loe lähemalt siit.
9.-11. aprillil toimub rahvusraamatukogus Tallinna raamatumess
Raamatumessil on võimalik osaleda erinevatel seminaridel, töötubades, esitlustel, tegemist on nii lastele kui vanematele. 32 kirjastuse pakkumiste hulgast leiab kindlasti palju heade hindadega raamatuid. Sissepääs messile on tasuta.
Puust ja punaseks - koolipäev Tallinna vanalinnasKaheksa Tallinna vanalinna muuseumi ja keskust pakuvad võimalust viia läbi ehe koolipäev ehedate asjade keskel. 21., 22. ja 24. aprillil tehakse asjad 4. klassi õpilastele tõepoolest selgeks puust ja punaseks. Puitu temaatiliselt käsitledes on võimalik ühe hoobiga omandada teadmisi ajaloo, teatri, kunsti ja muusika vallast või uurida hoopis lähemalt loodust, kirjandust, disaini ja inimest. Tundide sisuga saab tutvuda siin. Koolipäev kestab 9.00-14.20, maksumus õpilase kohta on 12€, mis sisaldab endas nii tundideks vajaliku materjali kui ka lõunasöögi. Lisainfo ja eelregistreerimine: tel 6 442 132 või e-mail info@tmm.ee.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar