Õppida pole kunagi hilja! Kasutage võimalust.

                                                                        Pealinnast soovitavad!
Edastan teate:
... ühest sotsiaalse ettevõtluse projektist. See tegeleb seenioride sihtgrupile suunatud meelelahutusliku ja haridusliku keskkonna arendamisega (www.sentab.com/ee/) , mis töötab nii arvutis, nutifonis kui ka televiisoris.
Tulime mai algul live'i ja nüüd oleme end tutvustamas laiemale publikule. Kuna parasjagu käib ka üks rahvusvaheline konkurss, kus Eesti võitjana sees oleme (https://www.theventure.com/ee/en/finalists/sentab), siis mõnes kohas oleme natuke pilti saanud ka juba:) http://uudised.tv3.ee/meelelahutus/uudis/2016/05/30/eesti-idufirma-toob-seeniorid-nuti-ja-netimaailma/.
Oleme korraldamas Sentabi keskkonnas seenioride suvekursust (http://www.60pluss.ee/3717715/eakate-suhtluskeskkond-sentab-kutsub-seeniore-suvekursusele) ja seoses sellega ehk on võimalik lisatud infoleht välja trükkida ja kuhugi üles riputada, kus Sinu piirkonna seeniorid seda lugeda saaksid. Siis saavad huvilised kõik kaasa tulla selle tegevusega. Liituda saab kogu suve jooksul, ei ole kindlat kuupäeva, mis ajani saab kaasa tulla.
 Loomulikult on igaüks oodatud ise ka liituma Sentabi keskkonnaga (www.sentab.com/ee/), sest meil ei ole vanusepiiri. See on põlvkondade kohtumispaik, kus vanemad saavad jagada oma elukogemust noorematega ja miks mitte ka vastupidiJ.
Aitäh, kui saame infot levitada!

mall.maasik@sentab.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar