Õppijad!





 

Noortelaager-meediaseminar

Hei ärgas gümnasist või kutsehariduse omandaja!

Kas Sind huvitavad meedias ilmuvad uudised? Tahad täpsemalt teada, kuidas ajakirjanduses erinevatest faktidest ja arvamustest sünnivad artiklid, reportaažid ja kommentaarid? Soovid leida uusi sõpru, osaleda suvises laagrielus ning praktiseerida suhtlust eesti/vene keeles?

Kui vastasid eelnevatele küsimustele jaatavalt, oled oodatud 7. – 14. augustini Laulasmaal ning Paides toimuvale seminar-noortelaagrisse. Lisaks loengutele, aruteludele, rühmatöödele ja paljudele muudele huvitavatel ettevõtmistele toimub seminari raames erinevate ajakirjandusväljaannete toimetuste külastamine Tallinnas. Seminaril osalejad saavad praktiseerida ajakirjanduslike lugude tegemist Paide Arvamusfestivalil. Täpsem ajakava on näha klikates SIIN.

Seminar-noortelaagri korraldamist toetab Haridus- ja Teadusministeerium ning Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed. Osavõtt on TASUTA. Seminaril on lisaks interaktiivsetele koolitustele tagatud toitlustus 3 korda päevas ning ööbimine hubastes tubades. Osalejatele kompenseeritakse ka kohalesõidu ja kojusõidu kulud.

Seminar-noortelaagrisse pääseb 20 eesti keelt ja 20 vene keelt kõnelevat 10. - 12. õpilast erinevatest gümnaasiumitest ja kutsehariduskoolidest. Kui soovid osaleda, täida palun allolev taotlusankeet hiljemalt 15. juuliks k.a.

Seminar on mõeldud Eesti üldhariduskoolide ja kutsekoolide 10.-12. klasside õpilastele.

Seminar toimub Järvamaal, muuhulgas viiakse läbi 2-päevane praktika.

Seminarile eelregistreerumine toimub SIIN.

Lisainfo seminari kohta Anu Viltropilt meili anu.viltrop@gmail.com või telefoni +372 5665 9118

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar