RAHVAKÜSITLUSE KORRALDAMINE VIGALA VALLAS

Elanike arvamuse väljaselgitamine Märjamaa-Kullamaa-Vigala valdade ühinemise osas toimub Vigala valla rahvaküsitluspunktides
 
18.11.2016 kell 10.00 kuni 18.00
19.11.2016 kell 10.00 kuni 18.00
20.11.2016 kell 12.00 kuni 20.00
 
Kivi-Vigala küsitluspunkti hääletamisruum asub Kivi-Vigala külas Kiriku tee 4 (Kivi-Vigala Rahvamaja), mille piiridesse kuuluvad Araste, Jädivere, Kivi-Vigala, Konnapere, Kurevere, Leibre, Manni, Naravere, Palase, Pallika, Päärdu, Rääski, Sääla ja Vaguja külad.
 
Vana-Vigala küsitluspunkti hääletusruum asub Vana-Vigala külas Jaama tn 21 (Vana-Vigala Rahvamaja), mille piiridesse kuuluvad Avaste, Kausi, Kesu, Kojastu, Läti, Oese, Ojapere, Paljasmaa, Tiduvere, Tõnumaa, Vanamõisa, Vana-Vigala ja Vängla külad.
 
Rahvaküsitlusel saab osaleda isikut tõendava dokumendi alusel iga vähemalt 16-aastane teovõimeline ja hääleõiguslik isik, kes Eesti rahvastikuregistrisse kantud elukoha andmetel elab püsivalt Vigala valla maa-alal.
Isikul, kes oma tervisliku seisundi tõttu või mõnel muul mõjuval põhjusel ei saa osaleda küsitluskohas toimuval küsitlusel võimaldatakse küsitluslehe kodus täitmist. Küsitluslehe kodus täitmise põhjendatud taotlus tuleb esitada küsitluskomisjonile või vallasekretärile hiljemalt 20. novembriks kella 17.00-ks. Taotlus esitada lihtkirjalikult või meili teel helja@vigala.ee. Kodus küsitluslehe täitmine toimub ainult 20. novembril 2016 (pühapäeval). 
Täpsem info telefonil 53914622
 
      Elanikele esitatavad küsimused on järgmised:
·        „Kas toetate  Märjamaa  valla, Vigala valla ja Kullamaa valla ühinemist ühiseks omavalitsusüksuseks?" vastusevariantidega „Jah" ja „Ei".
·        „Kas  toetate Märjamaa  valla ja  Vigala  valla ühinemist ühiseks omavalitsusüksuseks (juhul kui Kullamaa vald lõpetab Märjamaa ja Vigala vallaga ühinemisläbirääkimised)?" vastusevariantidega „Jah" ja „Ei".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar