Kristiina Kass (sündinud 14. mail 1970 Tartus) on eesti lastekirjanik, illustraator ja tõlkija.

https://www.elk.ee/?profile=kristiina-kass

Kristiina Kass

kass

Kristiina Kass (snd 1970) on kirjutanud rea populaarseid lasteraamatuid. Ta õppis Tallinna Kunstigümnaasiumis ning lõpetas Helsingi Ülikooli.  Käsikiri “Kasper ja viis tarka kassi“ pälvis 2005 lastejutuvõistlus III koha ning ,„Samueli võlupadi“ oli 2005 sama konkursi võidutöö. „Nõianeiu Nöbinina“ alusel tegi ETV samanimelise lastesarja ning 2015 ilmus sellele järg “Nõianeiu Nöbinina ja korstnapühkija”. Lisaks on ta avaldanud mitmed teised kiirelt populaarseks saanud lasteraamatud nagu “Käru-Kaarel”, “Peeter ja mina”, “Petra lood”, “Sandri mikroskoop” jt. Kristiina Kass elab Soomes Hyvinkääl.

Nõianeiu Nöbinina lugu läheb edasi! Nöbinina elu uues kodus on mõnus, eriti kui seltsiks on head sõbrad ehk perekond Puravik, mõned toredad naabrid ning nutikad loomad. Ometi ei kesta rahulik aeg kuigi kaua, selle eest hoolitsevad üks vahva korstnapühkija, üks mitte nii vahva korstnapühkija, varandust otsiv Rikaste pere ning ootamatult kaela sadanud sugulased – kari metsikuid nõiamoore. Segadusest hoolimata saab maha peetud ka suur sünnipäevapidu.
Raamatu lisas on koos nootidega Kristiina Kassi kirjutatud Nöbinina laulud!
Kristiina Kass (snd 1970) on varem kirjutanud rea populaarseid lasteraamatuid nagu „Kasper ja viis tarka kassi“, „Käru-Kaarel“, „Petra lood“, „Samueli võlupadi“, „Peeter ja mina“, “Õpetaja Kusti kummitab” ning „Nõianeiu Nöbinina“, mille järg on käesolev raamat.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar