Varuge pühadeks lugemist, raamatukogu puhkab aasta lõpus!


Valitsus kehtestab koroonaviiruse ohjeldamiseks täiendavad piirangud
Viimase ööpäevaga lisandus Hiiumaale kolm positiivset testivastust. Kahe nakatunu puhul on tegemist nö registrijärgsete elanikega. Kolmas juhtum on veel selgitamisel.
Koroonaviiruse epideemilise leviku ohjamiseks kehtestab valitsus haridust ja huviharidust ning sporti puudutavad piirangud üle Eesti. Vastava korralduse plaanib valitsus heaks kiita homsel istungil.
Esmaspäevast kehtima hakkavad piirangud👇
📍Alates 14. detsembrist on suletud kõik õppeasutused: üldhariduskoolid, kutsekoolid, rakenduskõrgkoolid ja ülikoolid. Järgmisel 2021. aastal jätkub õppetöö tavakorras, juhul kui valitsus ei otsusta teisiti. Kontaktõpe võib toimuda hariduslike erivajadustega õpilastele ja lubatud on usaldusmeetmeid kasutades personaalsete konsultatsioonide, olümpiaadide, praktika läbiviimine ning eksamite sooritamine. Õppeasutused võivad kasutada distantsõppe vormi.
📍Lasteaiad ja lastehoiud jäävad avatuks.
📍Alates 14. detsembrist on kolmeks nädalaks peatatud huviharidus, huvitegevus ja sporditegevuse nii noortele kui ka täiskasvanutele. Lubatuks jääb üksnes individuaaltegevus, -õpe ja –sport ning distantsilt pakutavad tegevused.
📍Piiranguid ei kohaldata professionaalsetele sportlastele, sealhulgas meistriliiga võistkondadele, koondislastele ja koondise kandidaatidele. Treenida ning võistelda saavad nii need noored kui ka täiskasvanud üksikaladel ja võistkondades, pealtvaatajad ei ole lubatud.
📍Suureneb järelevalve isolatsioonikohustuse täitmise üle.
📍Valitsus töötab välja täiendavad rahalised kompensatsioonimehhanismid valdkondadele, mis saavad sulgemiste tagajärjel kõige enam kannatada.
Kujutis võib sisaldada: triibud, Tekst, mis ütleb 'COVID-19 Veedame pühad kodus!'
1

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar