Väärtustame eesti keelt

 1. detsembril korraldame me Eesti teadaolevalt pikima otseülekande ja kutsume sind inspireerivale keelepäevale!

💙 Meie juubeliaastal on palju toimunud. Oleme korraldanud mitmeid vägevaid konverentse ja seminare, korraldanud näitusi, korjanud komakogemusi ja jutustanud keelelugusid, käinud külas, otsinud selgeid sõnumeid ning saanud selle kõige käigus juurde hulgaliselt uusi sõpru ja koostööpartnereid. Te olete meiega kogu selle aja kaasas olnud ja meid toetanud. Aitäh! Tundus, et aasta lõpust on täpselt üks hullumeelne tegu veel puudu. Ja siit ta tuleb. Ülekannet veavad eest ja hoiavad ohjes ajakirjanikud Neeme Raud ja Sandra Saar.
Meid ootab ees 15-tunnine põnev teekond, mille jooksul räägime eesti keelest väga erinevate nurkade alt. Anname nõu, innustame ja julgustame, arutleme eesti keele oleviku ning tuleviku teemadel. Räägime nii eesti keele hoidjate ja arendajatega kui ka kasutajate ja õppijatega. Ülekande ajal saad ka ise veebis kaasa rääkida ning esinejatele küsimusi esitada. Kui sind huvitab, kuidas otseülekanne sünnib, saad ka stuudiosse kohale tulla.
Meie pikk keelepäev koosneb kahest osast. 10.00-19.00 saad kuulata inspireerivaid ettekandeid, õhtuses osas vestleme külalistega vabamas vormis teetassi taga. Kuula jalutuskäigu kõrvale, koristamise taustaks või tööpäeva saateks 🎧.
👏 Alates tänasest tutvustame sulle meie esinejaid, keda kokku on ligi 30. Ava esineja foto ja loe, millest juttu tuleb.
Vaata ajakava või pane ennast kirja stuudiopublikuks https://portaal.eki.ee//naitamekeelt.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar