Henn Timm Kõik võib olla muster Tule ja vaata, oma silm on kuningas







                                                    Põldmari (Rubus Caesius)
                                                     Lumikelluke (Galanthus nivalis)
                                             Hulgaleheline hundiuba (Lupinus polyphyllus)




 Külastage näitust "Kõik võib olla muster"


Autor Henn Timm on enda kohta öelnud, olen Võrtsjärve poiss, nii kodu kui töö asuvad siiani sellest vähem kui saja meetri kaugusel. Töötan Maaülikooli majas, mis oli kunagi limnoloogia jaam, hiljem limnoloogiakeskus. Sama maja teises otsas asub mitu elusate kaladega tuba, mida kutsutakse järvemuuseumiks. Mind on rohkem huvitanud sellised vee-elukad, kes hoiduvad põhja ligidale, kuid pole kalad. Nende püüdmise ja määramisena ole Eesti jõgedel, järvedel tegelenud nüüd juba päris mitu aastakümmet
Ringi liikudes on kogunenud üksjagu pilte, nii veekogudest, nende elanikest, kui ka lihtsalt ilulikest asjadest, muuhulgas lilledest. Alguses filmile, siis kiibile. Piltidega arvutis nikerdamine tuli kuidagi iseenesest. Esialgu tegelesin nii enda kui kolleegide materjalide skaneerimisega. Aga skaneerimisega tuli kaasa joonistusprogramm Adobe Photoshop, mis kõlbas paljuski muuks kui lihtne arvutisse tõmbamine. Siin siis näited minu pildiväänamise tulemustest.
Kunstiks seda nimetada ei saa, sest puuduvad nii vastav haridus, kui ka aukartus eelkäijate suhtes. Selline harrastus ei too raha sisse, vaid otse vastupidi.

/ Raamatukogu ruum ei võimalda nii laiaulatuslikku näitust korraga
üles panna, siis teeme kolmes osas. Esimene osa   27. 08. - 28.09.

Järgmine näitus 2 Henn Timm "Verekarva, kullakarva, merekarva, taevakarva, rohukarva, valge kasetohu karva!
(Leelo Tungla järgi) 01. okt. - 27. oktoobrinil

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar